Skyelice Collie

Skyelice Collie

Våra älskade hundar

www.skyelice.se

Firar 70 år

Jan - Dec 2017Posted by Gudrun Carlsson 2017-11-30 17:31

Nu har jag passerat min sjuttioårsdag och det är med både förtjusning, tacksamhet och tankar tillbaka. Det är inte alla förunnat att få uppleva denna dag, min pappa, min bror, min käraste väninna, som var som min syster, är de närmaste som inte fick möjligheten. De rycktes bort tidigare. smiley
Jag är inte den person som är förtjust i stora födelsedagskalas, utan vill fira i all enkelhet tillsammans med de käraste jag har Per och hundarna Ida, Mary och Lily. Per planerade en överraskningsresa i husbilen och det blev till vårt smultronställe Kungshamn/Smögen. Här har vi så fina minnen från barndomen, så det kändes som att alla var med, även de som är i himlen.

Vi hade ställplats uppe vid Villa Harmoni, med vacker utsikt över havet.
På morgonen uppvaktades jag av vacker sång, ja även hundarna deltog, särskilt Mary som kan prata, hälsa god morgon. De var så gulliga alla fyra, och så fick jag några paket. Vackra örhängen från Efva Attling, samt en fin husbilslampa. Kaffe, med hembakade saffransbullar och mjuk pepparkaka smakade ljuvligt gott.

Solen tittade fram, då passade vi på att ta några sköna promenader uppe på klipporna med utsikt över havet.
På eftermiddagen hade Per hyrt Villa Solviks bad, med bastu och bubbelpool. Här hade vi det gott några timmar, njöt i det varma goa vattnet, drack skumpa. Så härligt!

Framåt kvällen var det dags för en trerätters middag som var väl förberedd av min älskade make.
Löjromstoast med champagne, Oxfilé och Bearnaise Parisienne med tryffel, potatis och grönsaker. Till detta ett glas Amarone, sedan Schwarzwaldtårta med färska hallon. Så underbart gott och så mysigt att sitta där i husbilen med tända ljus, medan regnet nu smattrade på taket, ja det t.o.m. mullrade av åska. Ida, Mary och Lily fick smaka av oxfilén och tårtan – mums tyckte de såklart.

Vi sov gott den natten trots ovädret, på lördag var det ganska så fint igen och framåt kvällen körde vi till Smögen där Per beställt bord på Göstas Fiskekrog. Kanongod mat, trevlig miljö och under tiden vilade hundarna i husbilen utanför. En härlig kväll – Smögen by night.

På söndag skulle det komma in oväder, så vi åkte hemåt efter frukosten.

Tack älskade Per för denna underbara födelsedag, kunde inte bli bättre, ett så fint minne. smiley

Flera som ville uppvakta!

Dagarna före avresa blev jag bjuden av Hilde och Barbro till Osterian i Falköping för att äta en härlig ost- och delikatessbuffé. Vi hade en jättemysig dag tillsammans. Tack kära vänner.smiley

Det kom blomsterbud med vackra blommor, gratulationskort med blomstercheckar, sms, telefonsamtal, gratulationer via Facebook.

Tack så hjärtliga ALLA som tänkte på mig och ville göra mig glad!smiley

Här är en massa fina bilder från firandet!

http://familygallery.skyelice.se

  • Comments(1)//blogg.skyelice.se/#post561